ЦВК зареєструвала кандидатами в народні депутати Всеволода Філімоненка і Володимира Петрова

Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом в народні депутати по виборчому округу №211, м. Київ відеоблогера Всеволода Філімоненка, який тимчасово не працює, є членом політичної партії «5.10», наразі проживає в селі Нові Петрівці Київської області.

Політтехнолог Володимир Петров зареєстрований по ОВО №221 (м. Київ).

Нагадаємо, 16 квітня відбулося чергове засідання у справі голови правління Центру протидії корупції Віталія Шабуніна та Всеволода Філімоненка.

Нагадаємо, 8 червня 2017 року у Києві біля Дніпровського військкомату виник конфлікт між головою Центру протидії корупції Віталієм Шабуніним і відеоблогером каналу «Голос народу» Всеволодом Філімоненком. Шабунін ударив Філімоненка, а той облив голову ЦПК з газового балончика. Цей інцидент став епізодом анонімної програми «Слідами грантоїдів» на каналі «Україна».

На президентських виборах-2019  Володимир Петров балотувався в президенти, рекламувався в Італії.

Нагадаємо, у 2018 році Володимир Петров був фігурантом справи Tinder-скандалу за участі заступника Департаменту захисту економіки Національної поліції України Олександра Варченка та студентки Наталії Бурейко. Його було затримано за підозрою у порушенні недоторканості приватного життя (чотири статті Кримінального кодексу України). Суд залишив Петрова під домашнім арештом.

У 2013 році Петров був виконавцем провокації з БТР із зображенням моркви та людьми, одягненими в костюми кроликів на мітингу опозиції. У 2010 році протестував проти журналістського руху «Стоп цензурі!».

Загалом станом на 5 червня ЦВК зареєструвала 35 кандидатів у народні депутати для участі в позачергових виборах до Верховної Ради, що призначені на 21 липня.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *