Кандидат у президенти Петров рекламується в Італії

Політтехнолог та кандидат у президенти Володимир Петров, який знаходиться під домашнім арештом, розмістив свої рекламні борди у Римі, про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

«Любі Українки! Вітаю вас з 8 березня. Повертайтесь в Україну! Сумую, чекаю!», – написано на бордах, розміщених на вулицях столиці Італії. Під кожним рядком йде переклад італійською мовою.

Сам Володимир Петров написав: «Люблю Рим весною! Тому попри домашній арешт вирішив особисто відвідати місто та привітати римських українок зі святом 8 березня. Ваш улюблений президент любить вас незалежно від того, в якій країні ви живете».

Нагадаємо, у 2018 році Володимир Петров був фігурантом справи Tinder-скандалу за участі заступника Департаменту захисту економіки Національної поліції України Олександра Варченка та студентки Наталії Бурейко. Його було затримано за підозрою у порушенні недоторканості приватного життя (чотири статті Кримінального кодексу України). Суд залишив Петрова під домашнім арештом.

У 2013 році Петров був виконавцем провокації з БТР із зображенням моркви та людьми, одягненими в костюми кроликів на мітингу опозиції. У 2010 році протестував проти журналістського руху «Стоп цензурі!».

Фото: Facebook-сторінка Володимира Петрова

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *