Володимир Зеленський: Я не ховаюсь від журналістів. Це така стратегія

Кандидат в президенти Володимир Зеленський пояснив відмову від зустрічі з журналістами перехідним періодом і великою зайнятістю.

Про це він сказав під час прямого ефіру в програмі «Право на владу» на телеканалі «1+1» 18 квітня 2019 року.

Ведуча програми Наталія Мосейчук запитала у Зеленського: «У мене питання від мільйонів українців, для яких ви вже стали кіт в мішку, голограма, тому що ви дуже довго не виходили в публічний простір. Ось тепер розкажіть цим людям, чому ви ховалися, уникали, тікали, тому що це багато разів на вашу адресу лунало».

Володимир Зеленський пояснив, що ні від кого не ховався, а це була така стратегія.

«Я не від кого не ховався, це наша стратегія. Я не ходжу на ток-шоу. Я поважаю ток-шоу, поважаю ведучих, експертів, журналістів. Але зрозумійте, я не можу ходити туди, де сидять люди старої влади і вони просто собачаться, займаються просто піаром. Нічого дільного. Чим зараз займається Верховна Рада, які законопроекти Верховна Рада прийняла за час цієї нинішньої президентської гонки. Раз-два-три-чотири –п’ять, назвіть хоч щось. Ні про що. Просто робота ні про що. Тому я хотів їм показати, що без оцього бахвальства, без цього популізму ми їх зробимо. І ми їх зробили», – сказав він.

Відмову від спілкування з журналістами Зеленський пояснив складним перехідним періодом, а також великою кількістю запитів від західних і вітчизняних журналістів. «Я не ховаюсь від журналістів. Хочу пояснити. Я дійсно працюю. У мене перехідний період дуже складний, крім того, сміття, який на мене вилили, не буду називати прізвища, тому що буде агітація, чи анти агітація. У мене є студія «Квартал 95», це мої рідні люди, це мої люди любимі, це великий бізнес, я передаю повноваження. У мене 500 запитів західних ЗМІ, і така ж кількість від українських журналістів. Я не можу розірватися просто. Вибачте мене, будь ласка, якщо я образив когось із журналістів, вибачте, я жива людина. І у мене ще є діти. Я йду в політику і багато чого не розумію, у мене немає досвіду, і все це правда. Але я така ж людина, як і всі громадяни України, і хочу ним залишися й потім», – зазначив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, під час цієї ж програми Володимир Зеленський заявив, що екс-перший заступник генерального директора НТКУ Олександр Харебін, помилково потрапив у список експертів, озвучених його командою раніше.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *