У Зеленського розповіли вартість дебатів на НСК «Олімпійський»

Передвиборчі дебати на стадіоні НСК «Олімпійський» коштуватимуть приблизно від 6 до 8 мільйонів гривень, ці витрати розділять порівну виборчі фонди кандидатів у президенти. Про це заявив представник Володимира Зеленського Дмитро Разумков в ефірі ток-шоу «Пульс» на телеканалі «112 Україна».

«Грубо кажучи, 3-4 мільйони гривень (від кожного кандидата – ред.) на проведення цього заходу. Це, звичайно ж, великі гроші, але я думаю, що в бюджеті країни знайдуться інші статті, на які варто було б витратити ці кошти», – сказав Разумков.

Він додав, що в першу чергу цих дебатів хочуть опоненти і кандидати в президенти, тому «було б неправильно навантажувати державний бюджет витратами на цей захід. Петро Олексійович не бідна людина і Володимир Олександрович достатньо забезпечена людина. Тому в рамках виборчої кампанії витрати на проведення дебатів будуть покладені на виборчі фонди кандидатів».

У студії ток-шоу «Пульс» 16 квітня взяв участь чинний президент та кандидат у президенти Петро Порошенко. Однак Дмитро Разумков прийшов після того, як Порошенко лишив студію. Володимира Зеленського також запросили на ефір, але він не з’явився. 

Нагадаємо, 17 квітня вночі Володимир Зеленський розповів, що на НСК «Олімпійський» вже монтується сцена, а також про початок розповсюдження безкоштовних квитків на дебати

16 квітня команди кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК «Олімпійський».

15 квітня кандидат на посаду президента та чинний президент Петро Порошенко запропонував своєму опоненту Володимиру Зеленському провести дебати 19 квітня на НСК «Олімпійський» з 16.00 до 18.00. У штабі Володимира Зеленського не підтримали провести дебати в робочий час.

9 квітня голова Центральної виборчої комісії (ЦВК) Тетяна Сліпачук та голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Зураб Аласанія заявили, що Національна суспільна телерадіокомпанія України проведе офіційні дебати у студії Суспільного мовника між кандидатами на пост президента України перед днем тиші 19 квітня о 20.00. У ЦВК вважають, що кандидати на пост президента мають виконувати закон.

8 квітня голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія сказав, що за попередніми підрахунками дебати між Петром Порошенком та Володимиром Зеленським на НСК «Олімпійський» можуть коштувати 6 мільйонів. А 9 квітня адміністрація НСК «Олімпійський», у свою чергу, заявила, що точну вартість дебатів між Порошенком і Зеленським неможливо визначити без «детального технічного завдання, розуміння формату й точної локації дебатів в межах арени, наявності чи відсутності глядачів та багатьох інших технічних і організаційних факторів».

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *