Команда Порошенка збирає своїх прихильників на НСК «Олімпійський» 19 квітня

Кандидат у президенти Петро Порошенко збирає прихильників на НСК «Олімпійський». Це повідомлення з’явилося на офіційній сторінці передвиборчої кампанії Петра Порошенка у Facebook.

«Прийди і підтримай Петро Порошенко! Разом переможемо! #CтадіонТакСтадіон», – йдеться у повідомленні.


Глядачів пропускатимуть на стадіон за попередньою реєстрацією. Рамки будуть відкритими на вхід з 16.30, вхід за списками та посвідченнями особи.

«Окреме прохання — не треба атрибутики спортивних змагань. Ніяких фаєрів, дудок, барабанів тощо. Ми йдемо не змагатися хто кого перекричить. Приносьте з собою прапори та символіку у державних кольорах України та Євросоюзу», – заявили у штабі Порошенка «Новому Времени».

Також планується організувати безкоштовні автобуси з регіонів для прихильників президента. «Участь пана Зеленського попередньо підтверджена», – додали у штабі Порошенка.

Також 19 квітня відбудеться автопробіг «Додай драйву!» з кожного обласного центру до Києва прихильників Порошенка.

Пізніше 17 квітня речник штабу Порошенка Олег Медведєв заявив, що «Порошенко готовий бути й там, і там (на Суспільному та на стадіоні – ред.). Тому ми зараз звертаємося до ЦВК і хочемо розставити всі крапки над «і» і так сформувати вечірній графік 19 числа, щоб Порошенко міг бути й на дебатах на стадіоні із зеленським, та взяти участь у дебатах, які передбачені чинним законодавством». Медведєв також підтвердив початок реєстрації прихильників Порошенка, які хочуть прийти на дебати на стадіон.

А вночі кандидат у президенти Володимир Зеленський повідомив про початок розповсюдження безкоштовних квитків на дебати. Речник штабу Порошенка Олег Медведєв сказав, що команда Зеленського почала розповсюдження квитків на дебати в односторонньому порядку

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *