Eurolab заявляє, що помилково вказав неправильну дату аналізів Зеленського і попросив врахувати хвилювання свого співробітника (ОНОВЛЕНО)

Медичний центр Eurolab заявив, що помилково вказав невірну дату реєстрації аналізів кандидата у президенти Володимира Зеленського. Про це медичний центр повідомив на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Після забору крові пробірка надходить до відділу пробопідготовки та сортування матеріалу, де працівником реєструється дата отримання матеріалу. Працівник відділу помилково замість цифри 5 натиснула 2», – йдеться у повідомленні.

Eurolab вибачився перед Володимиром Зеленським та попросив «врахувати хвилювання співробітника».

Також медичний центр запевняє, що помилка оператора абсолютно не впливає на результат дослідження.

Володимир Зеленський опублікував звернення від Eurolab на своїй сторінці та написав: «В нашей истории с анализами произошел казус….))))))»

Блогер Андрій Скатєрной звернув увагу на допис на сайті Eurolab про те, що в клініці запроваджена система, яка «виключає вплив “людського фактору “».

«Що це означає? Зокрема, те, що в них у всій системою роботи керує сучасна база даних. В яку просто так ввести дату заднім числом не можна. Про що нам говорить, в тому числі, і той же сайт самого “Євролаб”: “впровадили унікальну комп’ютерну інформаційну систему з полноетапним штрихкодуванням, яка виключає вплив “людського фактора”. Виходить, так. Або “Євролаб” купив ці сертифікати, або, що більш імовірно, що було трохи інакше. Файл, який ви бачите – це просто експорт із БД в якийсь формат, можливо Microsoft Word або Excel. Жодних аналізів, схоже, ніхто і не робив, або їх підсумки злили в каналізацію. Вони, мабуть, просто взяли старий чийсь файл і відредагували. Шкода, немає електронної версії, вона б все довела. Для тих, хто в темі, все, що розповіли – тупо смішно. Всі знають, як виглядають файли експорту з БД, та й взагалі [неможливо] уявити, що в “Євролабі” підсумки аналізів набирають вручну», – зазначив блогер на своїй Facebook-сторінці.

Нагадаємо, 5 квітня Володимир Зеленський здав аналізи о 8 ранку в лабораторії Eurolab, а Петро Порошенко – о 9 ранку на НСК «Олімпійський». Володимир Зеленський оприлюднив результати аналізу, згідно з яким наркотичних речовин у його організмі немає. Однак, спочатку на його сторінці у Facebook оприлюднено документ, де дата здачі матеріалу за 2 квітня, а за 15 хвилин – з датою 5 квітня.

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *