Стадіон, так стадіон – Порошенко відповів на заклик Зеленського провести дебати на НСК «Олімпійський»

Чинний президент України та кандидат у президенти Петро Порошенко відповів на виклик кандидата у президенти Володимира Зеленського провести дебати на НСК «Олімпійський» за присутності «усіх телеканалів та усіх журналістів» на своїй офіційній Facebook-сторінці.

4 квітня вночі на сторінці у Facebook Петра Порошенка з’явилося відеозвернення з відповіддю на заклик Володимира Зеленського про дебати на «Олімпійському».

«Дебати – це серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, про цінності, про історичний вектор, пріоритети. Правила дебатів прописані в законі про вибори в законі про вибори президента, почитайте, будь ласка. Вони можуть відбутися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах для десятків мільйонів людей. Такі вже усталені правила. Але стадіон, так стадіон. Я чекаю на вас, Володимире Олександровичу», – сказав Петро Порошенко. 

Нагадаємо, 3 квітня у Facebook було опубліковане відеозвернення Володимира Зеленського до Петра Порошенка з викликом провести дебати на стадіоні у Києві за присутності «усіх телеканалів та усіх журналістів».

1 квітня радник Володимира Зеленського Руслан Рябошапка сказав, що не бачить сенсу у дебатах його кандидата з Петром Порошенком.

Раніше 1 квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України офіційно запросила кандидатів на пост президента України, які пройшли в другий тур виборів, узяти участь у дебатах.

31 березня кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що готовий до дебатів з іншим кандидатом та чинним президентом Петром Порошенком перед другим туром. Раніше Петро Порошенко заявив, що дебати є ключовим елементом другого туру президентських виборів 2019.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *