Порошенко провів голосування на Telegram-каналі щодо дебатів із Зеленським на НСК «Олімпійський»

Чинний президент України та кандидат у президенти Петро Порошенко провів голосування у своєму Telegram-каналі у відповідь на заклик кандидата у президенти Володимира Зеленського провести дебати на НСК «Олімпійський»

«Закон “Про вибори президента України” визначає, що “Теледебати проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування між 19 та 22 годинами в прямому ефірі. Насправді, питання риторичне, але як би діяв ти?», – йдеться у повідомленні від Порошенка.

Варіанти відповідей: «Чинив би законно» та «Порушив би закон».

Станом на 10:45 73% відповіли “чинив би законно” та 27% – “порушив би закон”

3 квітня у Facebook було опубліковане відеозвернення Володимира Зеленського до Петра Порошенка з викликом провести дебати на стадіоні у Києві за присутності «усіх телеканалів та усіх журналістів».

1 квітня радник Володимира Зеленського Руслан Рябошапка сказав, що не бачить сенсу у дебатах його кандидата з Петром Порошенком.
Раніше 1 квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України офіційно запросила кандидатів на пост президента України, які пройшли в другий тур виборів, узяти участь у дебатах.

31 березня кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що готовий до дебатів з іншим кандидатом та чинним президентом Петром Порошенком перед другим туром. Раніше Петро Порошенко заявив, що дебати є ключовим елементом другого туру президентських виборів 2019.

Фото: сайт президента України

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *