ТСН готує власний екзит-пол на виборах президента України

На замовлення служби новин ТСН дві «авторитетні компанії» проведуть всеукраїнський екзит-пол на виборах президента Україна, йдеться у прес-релізі.

31 березня будуть оприлюднені результати екзит-полу о 20.00 під час спецвипуску ТСН «Вибір країни», одразу після закриття виборчих дільниць. Назви організацій будуть оголошені разом з результатами, аби не  вплинути на думку респондентів.

«Ми з особливою відповідальністю поставилися до висвітлення цього важливого для України дня. Аби надати глядачеві найбільш повну інформаційну картину, забезпечити об’єктивне та оперативне висвітлення події, ми вирішили посилити марафон «Вибір країни» власним екзит-полом та залучили до співпраці одразу дві авторитетні дослідницькі організації: українська агенція спеціалізується саме на проведенні соціологічних та політичних досліджень, а залучення міжнародної компанії також мінімізує ризик впливу внутрішньополітичних факторів на результати», – коментує директор департаменту новин «1+1 медіа» Сергій Попов.

Компанії планують опитати 20 тисяч виборців на 600 виборчих дільницях у всіх регіонах України, що перевищує вибірку національного екзит-полу. Опитування розпочнуть із відкриттям виборчих дільниць о 8:00.

Нагадаємо, 31 березня на телеканалі «1+1» ТСН проведене семигодинний марафон до дня виборів. Команда телеканалу розгорне студії біля Центральної виборчої комісії, на Майдані незалежності та ще одного майданчика просто неба.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *