Олександр Вілкул – кандидат у президенти від «Опозиційного блоку – Партії миру та розвитку»

«Опозиційний блок – Партія миру та розвитку» висунула Олександра Вілкула у президенти України, повідомила Liga.net з місця подій.

2о січня у Запоріжжі у місцевому Палаці спорту пройшов форум «За мир та розвиток». До форуму відбувся закритий з’їзд партії, на якому було прийнято рішення підтримати кандидатуру Олександра Вілкула.

Ахметівська частина «Опозиційного блоку» висунула Вілкула від колишньої «Індустріальної партії», яка була перейменована через судове рішення, яке забороняє вносити зміни в устрій «Опозиційного блоку».

Про висунення Олександра Вілкула повідомили у прямому ефірі каналу Прямий.

Нагадаємо, 22 січня Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» на з’їзді офіційно висунуло лідерку партії Юлію Тимошенко кандидатом в президенти України. Також 22 січня відбувся з’їзд ВО «Свобода», на якому кандидатом у президенти було обрано Руслана Кошулинського. А Партія «Народний контроль» висунула кандидатом у президенти Дмитра Добродомова

Станом на 22 січня 2019 року зареєстровано уже 13 кандидатів у президенти: Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгена Мураєва, Анатолія Гриценка,  Геннадія Балашова, Ольгу Богомолець, Олександра Шевченка та Романа Насірова, Юрія Бойка.

Фото: liga.net

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *