Партія «Народний контроль» висунула кандидатом у президенти Дмитра Добродомова

Партія «Народний контроль» 22 січня 2019 року висунула кандидатом у президенти України народного депутата, мажоритарника Дмитра Добродомова.

Про це у вівторок йдеться у повідомленні на сайті партії. Зазначається, що документи до Центральної виборчої комісії Добродомов подасть 23 січня о 10:00.

Нагадаємо, соратники Дмитра Добродомова запускають ще інформаційний канал Ukrlive (ТОВ «Телепростір»), на який 13 грудня 2018 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила надати ліцензію на супутникове мовлення.

ТОВ «Телепростір» – нова компанія, зареєстрована в жовтні 2018 року. Її власниками є члени політради партії «Народний контроль» Андрій Кісера та Андрій Мисик, які також є власниками інформаційного 4-го каналу (ТОВ «ТРК “Інтеррадіо”») і львівської телекомпанії НТА. Керівник каналу – член політради «Народного контролю», директор 4-го каналу Ярослав Задорожний. Партію «Народний контроль» очолює народний депутат Дмитро Добродомов. У минулому Андрій Кісера працював разом із Дмитром Добродомовим у топ-менеджменті телеканалу ZIK.

Раніше Дмитро Добродомов був генпродюсером телеканалу ZIK, генеральним директором медіахолдингу ZIK, автором та ведучимпрограм журналістських розслідувань «Хто тут живе?» та «Народний контроль».

Нагадаємо, 22 січня Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» на з’їзді офіційно висунуло лідерку партії Юлію Тимошенко кандидатом в президенти України.

Також 22 січня відбувся з’їзд ВО «Свобода», на якому кандидатом у президенти було обрано Руслана Кошулинського.

Станом на 22 січня 2019 року зареєстровано уже 13 кандидатів у президенти: Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгенія Мураєва, Анатолія Гриценка,  Геннадія Балашова, Ольгу Богомолець, Олександра Шевченка та Романа Насірова, Юрія Бойка.

Фото: uk.wikipedia.org

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *