Зеленський назвав технічною помилкою зміщення часу зі зверненням Президента України у новорічну ніч на «1+1»

Шоумен і художній керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський, який в новорічну ніч оголосив майже опівночі на телеканалі «1+1», що має намір балотуватися на посаду Президента України, заявив, що зміщення часу зі зверненням президента Петра Порошенка на цьому каналі було технічною помилкою. Про це він сказав в інтерв’ю «Українській правді».

«Давайте я поясню, як в дійсності це все відбувалося. Звичайно ж, у мене була тактика заявити про свої наміри під час високого телеперегляду нашої програми, так як у нас договір з “1+1”, що ми виходимо в цей час… До привітання президента це не мало ніякого відношення», – сказав шоумен.

За його словами, питання зі зміщенням звернення Порошенка не до нього, оскільки його команда віддала «касету» з поздоровленням Зеленського телеканалу.

«Важливий момент. Я дуже хотів, щоб це був сюрприз для всіх і для каналу «1+1». Якщо ви звернете увагу, вивчіть, а телевізійники – професіонали, вони швидко зрозуміють, що запис цього звернення було не під час зйомок “Вечірнього кварталу”, а під час мого фінального концерту 28 грудня в Черкасах», – пояснив він.

На питання, чи знали на «1 + 1» про його заяву, Зеленський відповів, що вони знали, що є звернення, але не знали, яке воно. «Вони це побачили перед ефіром. Але чому такою була довжина всього контенту, і чому президент був трохи пізніше… я думаю, що це технічна помилка», – запевнив Зеленський, додавши, що нічого не планував.

На уточнення, що подібний збіг не дуже схожий на технічну помилку, враховуючи, що телеканал належить Ігорю Коломойському, шоумен відповів: «Хлопці, не знаю. Я не можу відповідати за канал. Я відповідаю за продакшн студію “Квартал 95”. Думаєте, це я придумав такий прикол, що давайте мене покажемо, а його зсунемо? Ні, взагалі. Ми не маємо відношення до президента. Ми робили свою програму», – заявив Зеленський, який поки що офіційно не зареєстрований кандидатом в президенти.

Нагадаємо, Володимир Зеленський вибачився за відмову надати коментар журналістам програми «Схеми» і запевнив, що працює лише в Україні.

Раніше журналісти програми «Схеми» повідомили у своєму розслідуванні, що Володимиру Зеленському належать три кінокомпанії, які зареєстровані в Росії.

Фото: скріншот відеоінтерв’ю «Української правди» з Володимиром Зеленським

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *