Тренінг «Опір цензурі – робімо це професійно!» (1.09, Київ)

1 вересня ГО «Інтерньюз-Україна» проведе для редакторів та журналістів усіх типів ЗМІ з Києва, Чернігова, Сум, Черкас, Вінниці та Житомира одноденний безкоштовний тренінг «Опір цензурі – робімо це професійно!».

Слухачі тренінгу отримають відповіді на такі запитання:

  • Де проходить межа між «редакційною політикою» та «цензурою» в ЗМІ?
  • Як грамотно застосовувати норми законодавства під час роботи над політичними матеріалами?
  • Як правильно протидіяти цензурі й подавати аудиторії суспільно-важливу інформацію?
  • Як журналісту в умовах тиску залишитися неушкодженим і зберегти роботу, але не зраджувати своїм цінностям і принципам?

Тренери:

Павло Моісеєв – Директор з правових питань «Інтерньюз-Україна», Голова  Громадської ради при Національній раді з питань телебачення і радіомовлення, фаховий медіа-юрист, співавтор багатьох законопроектів в галузі медіа.

Павло Новіков – журналіст, редактор та медіа-експерт; головний режисер та куратор служби новин Нового каналу (2006-2011), власкор ВВС-Russian в Україні (2006-2011).

Умови участі: необхідно до 18:00 28 серпня заповнити та надіслати онлайн заявку на сайті www.internews.ua, або зареєструватися за телефоном (044)458-44-40, 501-92-03, моб.063-433-90-44 (Вікторія Козир).

Підтвердження участі у тренінгу буде надіслано відібраним учасникам 29 серпняОрганізатор залишає за собою право не пояснювати і не оголошувати причини відмови в участі.

Місце проведення: офіс МГО «Інтерньюз-Україна», вул. Ризька 15, м. Київ.

Фото – marafonec.com

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *