Компанія з групи «Приват» не має відношення до білбордів з написом «Кінець» – заява

Оператор зовнішньої реклами «Довіра Аутдор» заявив, що не має відношення до розміщення бордів з Порошенком та написом «Кінець». «Бізнес Цензор» у 2016 році писав, що «Довіра Аутдор» входить до групи «Приват», співвласником якої є олігарх Ігор Коломойський.

У заяві «Довіра Аутдор» йдеться, що 14 квітня 2019 року оператор зовнішньої реклами «Довіра Аутдор» виявив на частині рекламоносіїв, які належать компанії, незаконно розміщену рекламу з використанням стилістики, схожої на рекламну кампанію кандидата на пост президента України Петра Порошенка. На думку «Довіра Аутдор», це спланована провокація, розміщення рекламних макетів було проведено в незаконний спосіб, без їхнього відома та участі. Оператор вважає, що мета такої акції – умисна дезінформація і маніпуляція громадською думкою. «Довіра Аутдор» самостійно ліквідує незаконне розміщення, йдеться у повідомленні.

«На жаль, ЗМІ, підхопивши і опублікувавши звинувачення Олега Медведєва, спікера штабу Петра Порошенка, в умисному розміщенні цієї реклами нашою компанією не звернулися до нас за коментарем. Ми не виключаємо, що ця провокація може бути пов’язана з тим, що минулого тижня ми відмовили в розміщенні реклами з використанням зображення Порошенко і Путіна на наших рекламоносіях, оскільки вона порушує закон», – сказав генеральний директор« Довіра Аутдор» Олександр Ситник.

За словами «Довіра Аутдор», вони вже надали всю необхідну інформацію представникам Міністерства внутрішніх справ і відкриті до коментарів.

Нагадаємо, 15 квітня речник штабу Петра Порошенка Олега Медведєва заявив, що фахівці штабу Порошенка з питань реклами з’ясували, що власником цих щитів є компанія «Довіра аутдор», яка у свою чергу належить групі «Приват» олігарха Ігоря Коломойського.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *