Порошенко готовий до циклу дебатів, у Зеленського поки що відповіді немає

Чинний президент і кандидат у президенти Петро Порошенко готовий провести цикл дебатів і різноманітних дискусій з іншим кандидатом на пост глави держави  Володимиром Зеленським перед другим туром виборів. Про це заявив радник президента Петра Порошенка Ростислав Павленко на «круглому столі» «Дебати кандидатів у президенти: чи потрібні виборцям і про що?».

«Чинний Президент України Петро Порошенко готовий до кількох раундів дебатів», – сказав Павленко.

За його словами, Порошенко вважає за доцільне проведення кількох раундів дебатів, аби мати «раціональну розмову й глибину розглянутих питань».

Представниця Володимира Зеленського Ірина Венедіктова сказала, що вони поки що не можуть дати відповідь чи готовий їх кандидат провести низку зустрічей зі своїм опонентом.

«Дебати для штабу Зеленського, для виборця Зеленського цікаві, цінні й дійсно важливі. Ми вважаємо, що дебати – це політична культура, яка має бути запроваджена в країні. Якщо не про формат питання, то Зеленський готовий до дебатів, він хоче цих дебатів і ми на них дуже очікуємо. Але якщо говорити про питання формату, про кілька раундів, то це серйозне системне питання. Давайте почуємо це вже від нього», – сказала Венедіктова.

Нагадаємо, 3 квітня у Facebook було опубліковане відеозвернення Володимира Зеленського до Петра Порошенка з викликом провести дебати на стадіоні у Києві за присутності «усіх телеканалів та усіх журналістів».

1 квітня радник Володимира Зеленського Руслан Рябошапка сказав, що не бачить сенсу у дебатах його кандидата з Петром Порошенком.
Раніше 1 квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України офіційно запросила кандидатів на пост президента України, які пройшли в другий тур виборів, узяти участь у дебатах.

31 березня кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що готовий до дебатів з іншим кандидатом та чинним президентом Петром Порошенком перед другим туром. Раніше Петро Порошенко заявив, що дебати є ключовим елементом другого туру президентських виборів 2019.

Фото: скріншот з трансляції Укрінформ

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *