У Дрогобичі близько 100 молодиків представились журналістами та хотіли «охороняти виборчі дільниці» – «Опора»

У місті Дрогобич Львівської області, де сьогодні проходить другий тур виборів міського голови, біля одного з будинків у центрі міста очевидці зафіксували близько 100 молодиків. Про це повідомляє «Опора», яка отримала відповідне відео.

Поліція провела перевірку і встановила особи цих людей, які пересувались по місту на двох автобусах із львівськими номерами. Молодики розповіли, що вони начебто є журналістами – і показали посвідчення видання «Нова пора». Також вони сказали, що планують «охороняти виборчі дільниці».

За даними «Опори», представники видання «Нова пора» намагалися потрапити у приміщення дільничних виборчих комісій №461735 (місто Стебник) та №461718 (місто Дрогобич). Голови комісій разом з поліцейськими відмовили їм у праві бути присутніми на дільницях.

В одного з «представників ЗМІ» не було печатки на журналістському посвідченні, іншій мав свідоцтво про реєстрацію видання з простроченою датою. Троє осіб зареєстровані у Запорізькій області, інші – у Львівській.

Нагадаємо, у неділю, 22 листопада, в Україні відбувається другий тур виборів. Громадяни обирають міських голів в 11 містах, а також депутатів 47 місцевих рад.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *