Трьох членів Комітету гуманітарної та інформполітики обрали депутатами облрад

Троє народних депутатів – членів парламентського Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики обрані до різних обласних рад. Про це йдеться на сайті Центральної виборчої комісії.

Зокрема, перша заступниця голови комітету Ірина Констанкевич обрана депутатом Волинської обласної ради від політичної партії «За майбутнє».

Юрій Павленко, який очолював список політичної партії «Опозиційна платформа – за життя» на Житомирщині, обраний до Житомирської обласної ради.

Володимир В’ятрович очолював список політичної партії «Європейська солідарність» і обраний до Івано-Франківської облради.

Як повідомив Володимир В’ятрович   у себе на сторінці у Facebook, він залишатиметься народним депутатом і очолюватиме обласну організацію ЄС. «Я й далі працюватиму на Франківщині як керівник обласної організації ЄС, координуватиму їх роботу, пильнуватиму, аби вона найкраще відображала наші програмні цілі й бажання виборців…Я й далі працюватиму для Франківщини представляючи наших виборців у парламенті та відстоюючи національні інтереси», – написав він.

Ірина Констанкевич у коментарі «Детектору медіа» повідомила, що залишатиметься народним депутатом, і до обласної ради не піде.

Десятки народних депутатів брали участь у місцевих виборах-2020 до обласних, міських рад та балотувалися на посади міських голів.

Фото: «Укрінформ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *