Екзит-пол муніципального каналу з виборів мера Запоріжжя: Буряк – 60,6%, Тишечко – 14,8%, Прозапас – 11,4%

На виборах міського голови Запоріжжя лідирує чинний мер міста Володимир Буряк, про це свідчать результати екзит-полу, проведеного муніципальним телеканалом Z, оголошені в ефірі телеканалу ввечері 25 жовтня. Про це йдеться на сайті «Інтерфакс-Україна».

Згідно з результатами дослідження, за Буряка проголосували 60,6% жителів міста. На другому місці – представник партії «Слуга народу» Віталій Тишечко, за нього проголосували 14,8%, на третьому – представник партії «Європейська солідарність» Валерій Прозапас, за нього проголосували 11,4%.

На четвертому місці – представник «Партії Шарія» Віталій Рябцев (3,6%). На п’ятому місці представник партії «За майбутнє» Олеся Крамаренко з 2,7%.

Згідно з даними екзит-полу, до міськради Запоріжжя можуть пройти: «Партія Володимира Буряка», набравши 25,2% голосів; «Слуга народу» з 18,9% голосів; «Опозиційна платформа – За життя» – 14,8% голосів; «Європейська солідарність» – 13,4% і партія «Нова політика» – 4,5%.Екзит-пол проводили місцевий муніципальний телеканал Z, який фінансується міськрадою, і Всеукраїнська консалтингова група «Соціум».На виходах з 149 виборчих дільниць, розміщених у всіх районах міста, працювали 55 інтерв’юерів. Всього опитано 8 200 респондентів. Вибірка – випадкова, з дотриманням кроку опитування в 10 чоловік.За заявами організаторів екзит-полу, його статистична похибка опитування не перевищує 3%.

Результати екзит-полу студії Савіка Шустера та каналу «Україна 24» по 12 містах дивіться тут.

Згідно з екзит-полом групи «Рейтинг» до другого туру на виборах Київського міського голови можуть вийти Віталій Кличко та Олександр Попов.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *