Блогер показав, як кілька разів проходив опитування Зеленського на одній дільниці в Хмельницькому

Хмельницький блогер та активіст Андрій Попик оприлюднив відео, на якому він кілька разів проходить опитування біля виборчої дільниці, ініційоване президентом Володимиром Зеленським. Відео розміщено на фейсбук-сторінці Попика.

За словами блогера, він пройшов опитування біля семи разів, на відео зафіксовано чотири з них. Волонтер, який видає опитувальники, як розповів Попик, не заважав багаторазовому «голосуванню», а начебто сказав: «Давайте, зробите мені статистику».

«Все що треба знати про результати “опитування” під дільницями. Проголосував десь раз 7 (замучився рахувати), далі вже не було сил стримувати посмішку, хоча міг за весь мікрорайон проголосувати. Що збирається зрозуміти президент за результатами такого опитування?» – підписав своє відео блогер Андрій Попик.

Нагадаємо, 13 жовтня Володимир Зеленський анонсував всеукраїнське опитування 25 жовтня. Правових наслідків це опитування не має. Детальніше читайте тут. На ідею неоднозначно відреагували правники і соціологи: Комітет виборців України вважає, що опитування суперечить Виборчому кодексу; Коаліція громадських організацій РПР закликала президента відмовитися від проведення опитування.

Українців питатимуть про покарання за корупцію, про вільну економічну зону на Донбасі, про скорочення кількості народних депутатів, про легалізацію канабісу в медичних цілях, про Будапештський меморандум.

Фото: fakty.com.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *