У день виборів телеканал «Київ» покаже телемарафон

25 жовтня 2020 року телеканал «Київ» проведе спеціальний телемарафон, присвячений муніципальним виборам. Про це повідомляє пресслужба каналу.

Марафон триватиме з 8:00 до 21:00. Щогодини в ефір виходитимуть випуски програми новин «Київ. NewsRoom», в яких журналісти телеканалу розкажуть про хід голосування. Плануються прямі включення зі штабів  різних партій, а також виборчих дільниць.

Окрему увагу приділятимуть президентському опитуванню, призначеному на цей же час, і як населення дотримується протиепідемічних заходів безпеки на ділянках. А з 18:00 до 21:00 в студії телеведучі «Києва» говоритимуть про вибори з експертами в області права, соціології, політичних технологій, міського комунального господарства.

Також цього тижня програма «Столичний відбір», в якій беруть участь кандидати на пост мера столиці, перейшла у щоденний формат, щоб дати можливість висловитися всім претендентам.

Нагадаємо, 5 вересня в Україні офіційно стартувала виборча кампанія місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня.Також на дільницях проводитиметься народне опитування, організоване президентом Володимиром Зеленським

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *