«Київ» запустив політичне ток-шоу, у якому кандидатів у мери запросять на співбесіду

Телеканал «Київ» запустив політичне ток-шоу «Столичний відбір». Про це повідомляє пресслужба каналу.

Програма буде виходити під час виборчої кампанії двічі на тиждень: щовівторка та щоп’ятниці. Ведучі програми – Олег Борисов і Максим Прокопенко. У прямому ефірі вони спілкуватимуться з кандидатами на посаду мера Києва.

«Ми спробували відійти від звичного формату подібних політичних шоу. Фактично з кандидатом в мери Києва в програмі проводиться співбесіда, як це робиться при прийомі на роботу. Столицю з бюджетом під 2 мільярди євро можна порівняти з якоюсь великою міжнародною корпорацією, а мера – з її СЕО. І тому дивно, чому при цьому претенденти на таку посаду не проходять іспит на кваліфікацію. Ми як канал громади Києва спробуємо взяти на себе таку задачу. В якості експертів ми запрошуємо не політологів або політтехнологів, а профільних фахівців в області міського управління, інфраструктури, житлово-комунального господарства, які будуть оцінювати кваліфікацію кандидата для вирішення головних проблем столиці. І, до речі, багато хто з них критично оцінюють і нинішню адміністрацію. Наші експерти фактично проводять співбесіду з кандидатом на адекватне розуміння цих проблем», – заначив керівник телеканалу «Київ» Юрій Лященко.

Ще одна мета проекту, крім професійної відповідності, дізнатися про емоційний зв’язок кандидата з містом – на рівні локальної географії, спогадів, лайфстайлу і місцевого сленгу.

Запрошення взяти участь у ток-шоу надіслали усім кандидатам. Чинний мер Києва також візьме участь у проєкті.

Нагадаємо, нещодавно телеканал «Київ» і «Радіо Київ – 98FM» запустили спільний проєкт про секс – «Київ. Відверто».

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *