«Слуга народу» висунула до Київради телепродюсерку «Ревізора» Вікторію Бурдукову та телеведучого Михайла Присяжнюка

Політична партія «Слуга народу» 20 вересня 2020 року представила кандидатів, які змагатимуться за перемогу у виборах до Київради, та округів Києва. Про це йдеться на офіційній сторінці «Слуги народу» у Facebook.

Першу десятку «Слуги народу» до Київради очолила громадська діячка, координаторка створення скверу Небесної сотні, керівниця ГО «Місто-сад» Євгенія Кулеба (дружина міністра закордонних справ Дмитра Кулеби).

Під другим номером – правозахисник, телеведучий соціального проєкту «Один за всіх» на каналі СТБ Михайло Присяжнюк.

Телевізійна продюсерка («Ревізор», «Страсті за Ревізором»), яка багато років працювала на Новому каналі, голова Експертної ради Української телевізійної академії Вікторія Бурдукова – дев’ята.

Крім того, серед представлених кандидатів були й лідери списків до виборчих округів Києва: юристка-кримінологиня Ганна Маляр, яку часто запрошують як експертку на різні телепрограми, громадський діяч, голова ради з урбаністики Києва, ексжурналіст Віталій Селик та інші.

Представлення відбулося в дворі Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Студентський парламент КНУ ім. Тараса Шевченка вважає недопустимим проведення публічного заходу партії “Слуга народу” на території університету.

Нагадаємо, 5 вересня в Україні офіційно стартувала виборча кампанія. Верховна Рада 15 липня ухвалила постанову № 3809 про призначення місцевих виборів в Україні на 25 жовтня 2020 року.

Фото: mediananny.com

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *