Наглядова рада та команда «Твого міста» оголосила, що не має відношення до агітгазети Садового

Львів’яни отримали безкоштовну агітаційну газету від партії міського голови Львова Андрія Садового з написом на головній сторінці «Це – Твоє місто. Це – Твій вибір». Наглядова рада та команда медіа-хабу «Твоє місто» оголосила, що не має то цієї газети жодного відношення. Про це йдеться на сайті «Твого міста».

«Ми, наглядова рада та команда медіа-хабу «Твоє місто», змушені публічно оголосити, що не маємо жодного стосунку до цього видання та не давали дозволу на використання нашого бренду в агітаційній пресі», – зазначила команда медіа-хабу, додавши, що вони змушені були оприлюднити роз’яснення, оскільки розуміють, що їх аудиторія може мати запитання до редакції через цю політичну газету.

«Також ми звернулись за консультацією до юриста, оскільки маємо зареєстровану торгову марку «Твоє місто». Ми – міський медіа-хаб, який об’єднує інтернет-видання, продакшн, дискусійну платформу. Навесні ми видали кілька номерів газети «Твоє місто». Попри те, що спілкування з виборцем на «ти» стало ще одним трендом нинішньої передвиборчої кампанії, складно припустити, що команда Андрія Садового не розуміла асоціацію агітаційного продукту із «Твоїм містом». Додамо, що подібний меседж – «Це твоє місто», міський голова використав і у виборчому відео ролику», – йдеться в роз’ясненні.

Далі автори заяви роз’яснили, як функціонують: «Ми створили громадську організацію «Твоє місто Львів», куди увійшли підприємці, науковці, громадські активісти, журналісти. Ми маємо членські внески, а нещодавно створили Спільноту «Твого міста» і вдячні кожному читачу, який долучився до співфінансування нашої редакції».

«Твоє місто» зауважило, що його команда намагається дотримуватись правил та цінностей, які є для них важливими: наближеність, професійність та відповідальність.

«Твоє місто» вимагає від усіх політичних партій відповідальніше підходити до своєї передвиборчої кампанії. «Розуміємо, що нам буде непросто переконати близько сотні тисяч львів’ян, а приблизно таким є наклад цієї політичної агітації партії Андрія Садового, однак переконані, що наші читачі заслуговують знати правду», – зазначили в «Твоєму місті».

Нагадаємо, 5 вересня в Україні офіційно стартувала виборча кампанія. Верховна Рада 15 липня ухвалила постанову № 3809 про призначення місцевих виборів в Україні на 25 жовтня 2020 року.

Фото: “Твоє місто”

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *