Hromadske запустило новий проєкт «Жесть виборів»

Hromadske запустило новий YouTube-проєкт «Жесть виборів» до місцевих виборів в Україні. Про це повідомляє пресслужба Hromadske. Стартував проєкт 15 вересня 20202 року.

За словами пре служби, у проєкті будуть розбирати найкурйозніші ситуації, які стосуються кандидатів, і якими запам’ятається цьогорічна кампанія.  Ведучий програми – Олег Павлюк.

До виробництва шоу Hromadske запрошує долучатися глядачів, які можуть надсилати редакції матеріали, про які скажуть у програмі.
«Ми продовжуємо експериментувати з YouTube та створювати продукти саме під цю платформу, яку визначили для себе флагманською. Ми хочемо говорити з аудиторією однією мовою та доносити важливі речі у простій формі. Сподіваюся, завдяки такій жартівливій та ненав’язливій подачі ми зможемо вийти на молодшу аудиторію, яка зацікавиться виборами, прийде та віддасть свій голос», — зазначила головна редакторка Анастасія Станко.

Нагадаємо, 15 вересня 2020 року розпочалося висування та реєстрація кандидатів у депутати.

Нагадаємо, 5 вересня в Україні офіційно стартувала виборча кампанія. Верховна Рада 15 липня ухвалила постанову № 3809 про призначення місцевих виборів в Україні на 25 жовтня 2020 року.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *