Блогер Андрій Карпов (Полтава) балотуватиметься на посаду мера Полтави від «Європейської солідарності»

Блогер, веlучий програми «Вата шоу» Андрій Карпов (псевдо Андрій Полтава) оголосив, що балотуватиметься на посаду міського голови Полтави від політичної партії «Європейська солідарність». Про це він сказав у ролику на YouTube.

«Я народився в Полтаві, ходив до школи, закінчив університет, довгий час займався волонтерством, інформаційним захистом України. Але зараз захисту потребує моя рідна Полтава», – сказав пан Карпов.

 

Свій ролик він зняв на фоні старої обшарпаної автобусної зупинки на в’їзді в Полтаву. На його думку, ця стан цієї зупинки символізує стан Полтави. «У Полтаві зупинився час. Вважаю, що Полтаву треба захистити зараз від корупції, непрофесіоналізму. Полтава потребує змін, які дадуть їй можливість розвиватися. Тому я вирішив іти на вибори міського голови Полтави», – заявив Андрій Карпов.

«Вата-шоу» – проєкт відеоблогера Андрія Полтави (справжнє ім’я – Андрій Карпов), який у 2019 році балотувався до Верховної Ради за списками «Європейської солідарності». Шоу виходить на Прямому каналі з листопада 2018 року, до цього Андрій Полтава випускав його на YouTube.

9 квітня 2020 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку Прямого каналу через трансляцію програми «Вата-шоу».

Нагадаємо, 15 вересня 2020 року розпочалося висування та реєстрація кандидатів у депутати.

Нагадаємо, 5 вересня в Україні офіційно стартувала виборча кампанія. Верховна Рада 15 липня ухвалила постанову № 3809 про призначення місцевих виборів в Україні на 25 жовтня 2020 року.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *