Шефредактора УНІАН Михайла Ганницького та ведучого «1+1» Євгена Плінського запропонували в депутати Київради

Народний депутат Богдан Яременко запропонував до виборчого списку «Слуги народу» в Київраду шефредактора інформаційної агенції УНІАН Михайла Ганницького та ведучого програми програми «Секретні матеріали» на телеканалі «1+1» Євгена Плінського. Про це він написав на своїй офіційній сторінці у Facebook:

«Отже, як депутат-мажоритарник я скористався пропозицією партії «Слуга народу» запропонувати кандидатів на здобуття мандату депутата Київської міської ради…

Окрім формальних вимог до кандидатів у депутати, обумовлених виборчим законодавством, свій вибір я робив з огляду на професійні і особистісні якості кандидатів. Намагався підібрати особистості, які не лише мають достатньо знань і навичок в одній із сфер суспільного життя, але і здатні в разі обрання працювати в рамках фракції, долучаючись до опрацювання колегіальних рішень. Одним з критеріїв відбору була готовність кандидатів, які не будуть обрані, взяти участь в майбутніх виборах районних рад в місті Києві».

Зокрема, у виборчому окрузі № 4 Деснянського району Боглан Яременко серед інших запропонував до виборчого списку «Слуги народу» в Київраду Михайла Ганницького та Євгена Плінського.

«Михайло Ганницький (https://www.facebook.com/gannitsky) – відома медійна персона, шефредактор інформаційної агенції УНІАН, який має 20-річний досвід роботи у ЗМІ. Київ – має недорозвинену інформаційну інфраструктуру, багато процедур діяльності Київської влади потребують більшої транспарентності і кращого висвітлення. Столиця має забезпечити якнайкращі умови для діяльності, розташованих в Києві, загальнонаціональних і регіональних ЗМІ. Важливими для депутатської роботи є хороші менеджерські якості Михайла», – представив претендента в депутати пан Яременко.

Про Євгена Плінського (https://www.facebook.com/plinskiymedia) народний депутат зазначив наступне: «…журналіст-розслідувач, який працює над викриттями корупційних схем, зокрема, на митниці та податковій сфері. Був відзначений номінацією «Честь професії 2017» в рубриці “Найкраще журналістське розслідування”. У 2014-2015 році працював в зоні бойових дія як “військовий кореспондент». У 2019 році під час візиту Президента Зеленського на Закарпатську та Одеську митниці був залучений до підготовки доповідних та аналітичних відомостей стосовно головних корупційних схем на митниці. На підставі чого Президентом було відсторонено та звільнено ряд керівників регіональних митниць. Корупціонерам в Київській владі приготуватися!».

Євген Плінський має свій youtube-канал «Плінський медіа», на який підписано 83 тисячі користувачів.

Сайт ua-rating.com опублікував дос’є на Євгена Плінського, в якому зазначено, що він має ще кілька медіапроєктів і особливу увагу приділяє розслідуванням на митниці.

Нагадаємо, 15 вересня 2020 року розпочинається висування та реєстрація кандидатів у депутати.

Нагадаємо, 5 вересня в Україні офіційно стартувала виборча кампанія. Верховна Рада 15 липня ухвалила постанову № 3809 про призначення місцевих виборів в Україні на 25 жовтня 2020 року.

Фото: сторінка Facebook Богдана Яременка

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *