ІМІ відкриває гарячу лінію для журналістів під час виборів

Інститут масової інформації активізує гарячу лінію юридичної допомоги журналістам і ЗМІ під час місцевих виборів. Про це йдеться на сайті ІМІ.

Медіаюристи надаватимуть різнопланові правові консультації журналістам, які висвітлюють вибори, і роз’яснюватимуть особливості передвиборної агітації в ЗМІ.

«Журналісти, фрілансери й блогери, якщо порушують ваші професійні права під час висвітлення процесу голосування, телефонуйте до ІМІ на номер 050-447-70-63. На ваші запитання відповідатимуть медіаюристи Роман Головенко та Алі  Сафаров», – закликали в ІМІ.

У день і ніч виборів гаряча лінія працюватиме цілодобово.

Юридична служба допоможе офіційно захистити свої права та надасть консультацію стосовно подальших кроків у вашій ситуації. Наша аналітична служба збирає факти порушень і повідомляє про них провідні міжнародні правозахисні організації та правоохоронні органи з вимогою розслідувати ці випадки.

Нагадаємо, 5 вересня в Україні офіційно стартувала виборча кампанія. Верховна Рада 15 липня ухвалила постанову № 3809 про призначення місцевих виборів в Україні на 25 жовтня 2020 року.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *