Головред «Бабеля»: Текст про кандидатів на посаду мера Івано-Франківська – це фейк

Головний редактор онлан-видання «Бабель» Євген Спірін заявив, що текст про кандидатів на посаду міського голови Івано-Франківська «Несподіваний камінг-аут. Вперше в історії України серед кандидатів в мери Івано-Франківська – лезбійка», який підписаний кореспонденткою «Бабеля» Катериною Коваленко, – це фейк, і закликав користуватися перевіреною інформацією. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«…со вчера натыкаюсь на говнотекст заверстанный в телеграме о выборах в Ивано-Франковске. Зная тамошнего мэра и его гомофобию, не удивлюсь, если текст заказали люди из его команды. Но это все ладно, зачем же этот набор букв подписывать именем корреспондентки Бабеля Кати Коваленко, если она к этому вообще никакого отношения не имеет? Выбрали что первое попалось? В общем, опять какое-то фуфло за чужие деньги. А я напомню, что мы давно уже не “TheБабель”, У Бабеля есть сайт и его журналисты выпускают материалы только там. Вот он: https://babel.ua/. У Бабеля есть телеграм, он один и никаких других телеграмов у нас нет, вот он: https://t.me/thebabel. У Бабеля есть страница в ФБ, она официальная и с синей галочкой, вот она https://www.facebook.com/thebabelua», – написав Євген Спірін.

За його словами, Катя Коваленко не блогерка видання «Заборона», у неї є сторінка на сайті в розділі «Редакція», там є всі її матеріали і посилання на соцмережі.

Нагадаємо, 5 вересня в Україні офіційно стартувала виборча кампанія. Верховна Рада 15 липня ухвалила постанову № 3809 про призначення місцевих виборів в Україні на 25 жовтня 2020 року.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *