«Слуга народу» хоче, щоб Одесу і Тернопіль очолили коміки. ДОПОВНЕНО

У попередньому списку кандидатів від провладної партії «Слуга народу» на керівництво обласними центрами, який має бути затверджений на з’їзді 31 серпня 2020 року, є двоє коміків, які грали в КВК. Про це повідомляє «Главком».

Пропрезидентська партія «Слуга народу» напередодні з’їзду, який відбудеться сьогодні, 31 серпня, визначилась зі своїми кандидатами в мери обласних центрів. Деякі з цих кандидатів вже були презентовані і вони вже фактично розпочали виборчу кампанію, щодо деяких офіційна інформація пролунає на з’їзді.

Зокрема, на посаду Тернопільського міського голови претендуватиме комічний актор, сценарист, капітан команди КВК V.I.P., триразовий переможць телешоу «Розсміши коміка», автор та актор скетч-шоу «Країна У», учасник проекту «Студії 95» – «Бійцівський клуб» Віктор Гевко.

Як раніше й прогнозувалося, мером Одеси може стати комік, колишній учасник/фронтмен «Джентльмен-шоу» Олег Філімонов, який також є в попередньому списку кандидатів від провладної партії «Слуга народу» на керівництво обласними центрами.

31 серпня 2020 року на 7-му позачерговому з’їзді партії “Слуга народу” Віктора Гевка та Олега Філімонова одноголосно висунули в кандидати на посади міських голів Тернополя і Одеси відповідно.

Нагадаємо, на виборах мера Одеси від партії «Слуга народу» хочуть висунути одного з фронтменів команди КВН «Одеські джентльмени» Олега Філімонова. Нібито його кандидатуру схвалив сам президент Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Верховна Рада 15 липня ухвалила постанову № 3809  про призначення місцевих виборів в Україні на 25 жовтня 2020 року.

Фото: girko.net

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *