На сайт КВУ здійснюється хакерська атака – Олексій Кошель

Станом на 12.30 сайт Комітету виборців України не працює. У коментарі «Детектору медіа» голова громадської організації КВУ Олексій Кошель сказав, що вже кілька днів тривають хакерські атаки на їхній сайт. «Ми робимо все можливе, щоб сайт почав працювати», – сказав він.

Нагадаємо, що 20 серпня Президент України Володимир Зеленський емоційно відреагував на критику Комітету виборців України щодо використання ним та членом уряду адміністративного ресурсу та агітації за бюджетні кошти. Про це написав у себе на сторінці у Facebook Олексій Кошель.

«Учора Президент В.Зеленський дуже емоційно відреагував на критику Комітету виборців України щодо використання ним та членом уряду адміністративного ресурсу та агітації за бюджетні кошти. Дослівно: «Я не знаю, до чого тут символіка до мосту, який не робили… Хай «Комітет» побудує цей міст замість мене…».

Хочемо нагадати В.Зеленському, що будівництво мостів не відноситься до компетенції громадських організацій. Точно так само, як не відноситься і до повноважень Президента України, чітко визначених ст. 106 Конституції України.

Вважаємо, що агітація за державний кошт та використання адміністративного ресурсу – це стандарти періоду Віктора Януковича. Саме тому представникам владної команди не варто шукати шпарини в законодавстві для того, щоб займатися прихованою агітацією, а необхідно зосередитися на виконанні своїх прямих державних обов’язків», – зазначив пан Кошель.

Нагадаємо, Верховна Рада 15 липня ухвалила постанову № 3809  про призначення місцевих виборів в Україні на 25 жовтня 2020 року.

Фото: Facebook КВУ

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *