«Україна 24» запускає програму про місцеві вибори

Це щотижневий підсумковий проєкт, у якому розповідатимуть про головні новини тижня, які трапилися в ході виборчої кампанії.

На телеканалі «Україна 24» 9 серпня відбудеться прем’єра програми про місцеві вибори – «Україна обирає», ведучим якої стане Тигран Мартиросян. Проєкт виходитиме щонеділі о 21:00. Про це 7 серпня повідомила пресслужба каналу.

Шоу триватиме до оголошення остаточних результатів голосування. Місцеві вибори призначені на 25 жовтня, підсумки голосування ТВК має встановити до 3 листопада 2020 року.

«Зробити вибір – важливо. Але більш важливо – розуміти, який вибір ти робиш. Спеціально для глядачів ми запускаємо нову програму “Україна обирає”. Тигран Мартиросян разом з гостями у студії конструктивно, об’єктивно та до деталей розбиратиме кожну тему, що стосується політичного вибору українців на місцевих виборах», — розповів головний редактор «Новинної Групи Україна» Юрій Сугак.

У межах щотижневої підсумкової програми Тигран Мартиросян аналізуватиме головні новини тижня, які трапилися в ході виборчої кампанії. «Глядач дізнається найважливіше – про електоральні уподобання громадян, політичні технології, програми партій, особливості кандидатів та про можливі порушення правил ведення агітацій», – йдеться у повідомленні пресслужби.

Нагадаємо, у середині червня 2020 року ведучий Тигран Мартиросян пішов у відпустку, тому на телеканалі «Україна 24» не виходила його авторська програма «Україна з Тиграном Мартиросяном». У коментарі «Детектору медіа» він розповів, що готує нові проєкти до осіннього телесезону. Програма «Україна з Тиграном Мартиросяном» 18 липня повернулася в ефір телеканалу «Україна 24» в оновленому форматі.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *