«Академія сучасного політика» навчить нових правил гри на місцевих виборах

23 та 27 липня о 20.00 розпочнеться навчання з нових правил гри на місцевих виборах 2020 року та щодо змін в територіально-адміністративному устрої. Про це йдеться на сайті АСП.

Експерти міжнародного проєкту «Академія сучасного політика» розкриють в онлайн-форматі понад 100 тем і питань від учасників.

Щоб зареєструватися на онлайн-інтенсив, дізнатися перелік тем, поставити власні питання експертам, потрібно написати слово «зміни» або число «1607» після переходу в чати Академії в Facebook m.me/akademiyasp2015 або Telegram t.me/asp_org_ua_bot.
Можна реєструватися й усно: (066) 048-98-10, (067) 623-58-51.

Підготують аналітику з Виборчого кодексу, прийнятого 16 липня 2020 року Верховною Радою України, Лариса Білозір – народний депутат України ІХ скликання, Діана Гордійчук – депутат Рівненської облради, юрист та політтехнолог, а також Костянтин Золотаревський – член Європейської ради International Human Rights Community I.H.R.C. та голова офісу I.H.R.C. & Special Monitoring Mission I.H.R.C. в Україні (Luxembourg), президент Міжнародного фонду підтримки України (Poland).
Приклади питань від учасників та основну програму можна побачити ТУТ.
Для тих, хто не потрапить на прямі ефіри, є можливість отримати записи в спеціальній фейсбук-групі, де також охочі працювати на виборах можуть знайти собі команду, а політики залучити PR-спеціалістів, політтехнологів, аналітиків, керівників проєктів та спічрайтерів.
Всі, хто братиме участь в прямих трансляціях інтенсиву, отримають постійний статус учасника проєкту «Академія сучасного політика» з доступом до його безкоштовних клубних можливостей.
Керівником проєкту є Марія Колесник, яка адаптувала скандинавську методику навчання до задачі виведення на результати українських політиків в формуванні навичок та портфоліо політичних успіхів через спеціалізовані коучинг-програми, докладніше про які зазначено тут asp.org.ua/kp .

Нагадаємо, чергові місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня 2020 року.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *