Кандидатка від «Слуги народу» Ірина Верещук викликала Віталія Кличка на публічні дебати

Переможець праймеріз фракції «Слуга народу» на кандидата в мери Києва Ірина Верещук викликала на дебати нинішнього міського голову Віталія Кличка.

«Я запрошую, користуючись нагодою, пана Кличка на дебати», – сказала Верещук на спільному з президентом і керівниками фракції брифінгу 16 липня, запевнивши, що дебати будуть обов’язково публічними. Про це йдеться на сайті «Главком».

Брифінг відбувся після закінчення праймеріз серед «Слуг народу» за участі Володимира Зеленського. Як відомо, 16 липня партія «Слуга народу» визначилася з кандидатом на вибори мера Києва. Так, на вибори мера столиці від провладної партії буде висуватися Ірина Верещук.
Під час зустрічі зі ЗМІ президент закликав основних кандидатів на посаду мера Києва провести дебати. «Саме в напрямку професійних дебатів з точки зору містобудування, інфраструктури, ЖКГ, грошей, мені здається, це буде дуже цікаво – побачити відповіді в серйозних дебатах між чинним мером та Іриною Верещук», – наголосив Зеленський.
Після цього Верещук запросили на дебати Віталія Кличка. «Дякую всім, хто вірив, вірить і буде вірити в нас. Вірте в нас, будь ласка, ми переможемо, перемога буде за нами», – додала Верещук.
Голова партії «Слуга народу», народний депутат Олександр Корнієнко також повідомив, що у партії буде напрацьована стратегія на вибори до Київської міської ради.
Праймеріз проходив за участі глави держави Володимира Зеленського та представників Офісу президента.
Нагадаємо, про намір брати участь у виборах мера Києва заявили п’ять депутатів від «Слуги народу» — Ірина Верещук, Микола Тищенко, Олександр Дубінський, Олександр Качура та Дмитро Гурін.
Фото: Офіс президента

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *