Ексведучий Максим Бахматов йде з посади радника Кличка

Колишній комік і телеведучий, екскеруючий партнер інноваційного парку Unit.City Максим Бахматов повідомив, що тимчасово залишає посаду радника мера Києва Віталія Кличка. Про це він повідомив «Бабелю». Він планує повернутися після місцевих виборів, які призначили на 25 жовтня.

Пан Бахматов пояснив, що йде з посади, щоб зберегти «політичну незаангажованість під час виборчої кампанії».

«Так, як Максим Бахматов не про політику, а про управління, я зрозумів, що повинен зробити паузу на чотири місяці. Перегрупуватися і в листопаді повернутися під нову Київраду, яка буде пеклом, оскільки там буде сім партій», — сказав він.

На його думку, у Київраду за підсумками місцевих виборів пройдуть партії «Слуга народу», «Удар», «Європейська солідарність», «Батьківщина», «Опозиційна платформа – За життя». Ще дві він не назвав.

Крім того, пан Бахматов уточнив, що Віталію Кличку про своє рішення він повідомив два тижні тому. «Я на громадських засадах допомагаю місту і вирішую питання, які раніше не вирішувалися. Тому я можу спокійно вийти, і потім спокійно повернутися. Я ж не допомагаю Кличку, а громаді та місту», — пояснив він.

Мер Києва вже подякував Бахматову за роботу: «Не прощаємось, а беремо паузу на час виборчої кампанії. Будемо раді продовжувати співпрацю та спільну реалізацію потрібних для міста проєктів».

Нагадаємо, 23 вересня 2019 року мер Києва Віталій Кличко повідомив, що призначив своїм радником колишнього коміка і телеведучого, екскеруючого партнера інноваційного парку Unit.City Максима Бахматова. Пан Бахматов займався втіленням інформаційних технологій в управління містом, питаннями інвестиційної діяльності, регуляторної політики, містобудування й архітектури. Основними своїми цілями на новій посаді він тоді бачив – створення Офісу трансформації, залучення інвестицій у місто Київ.

Максим Бахматов – підприємець, голова правління корпоративного акселератора Radar Tech. Донедавна керуючий партнер інноваційного парку Unit.City (4 вересня 2019 року залишив компанію).

Був телеведучим, шоуменом, грав у КВН (1996-2005), також був автором і резидентом українського Comedy Club (2006-2007). Пан Бахматов був засновник німецької IT- компанії UkrGerman Enterprise (UGE) (2005-2014), продюсером, засновником і керівником компанії ЗАТ «Ledokol».

З 18 червня 2015 року по 21 березня 2017 року працював генеральним директором Національного експоцентру України Державного управління справами.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *