Микита Потураєв очолив осередок «Слуги народу» на Кіровоградщині

Водночас Олександр Качура став керівником кримського осередку партії.

Народний депутат, голова Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв став головою Кіровоградської обласної організації партії «Слуга народу». Про це 8 липня повідомила заступниця голови фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук.

Він змінив на цій посаді нардепа, голову підкомітету з питань організації охорони громадської безпеки і порядку Комітету з питань правоохоронної діяльності Олександра Дануца.

Крім того, кримський осередок партії «Слуга народу» очолив Олександр Качура, народний депутат, заступник голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

«Це рішення було ухвалене для максимального зміцнення команди у регіоні, де попри сильні позиції партії “Слуга народу” нас чекає сувора політична боротьба – як в обласному центрі, так і в деяких районах. Формування нашої регіональної мережі добігає кінця – ми переходимо до роботи. Вкотре нагадую: мова не про передвиборчі штаби. Наші регіональні осередки працюватимуть і після місцевих виборів», – додала пані Кравчук.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *