Телеканал «Київ» хоче запустити «дворовий формат» про зустріч депутата з виборцями

До  місцевих виборів телеканал «Київ» не планує запускати нові формати, а робитиме акцент на існуючих проєктах. Про це у коментарі «Детектор медіа» розказав керівник телеканалу Юрій Лященко.

За його словами, у сітці каналу є такі проекти, як «Київрада», «Погоджувальна рада» з ведучим Василем Климчуком, «Київ. Вголос» тощо, які можна використовувати як дискусійні майданчики під час виборів.

«У будь-якому випадку на цих виборах ми будемо робити акцент не на монологи депутатів, а на живе спілкування з виборцями. Я б хотів ще такий «дворовий формат» – зустріч депутата не в якомусь приміщенні, а прямо на окрузі з виборцями. Уявіть собі де-небудь на Позняках величезний будинок, у дворі якого ми поставимо освітлювальні прилади. Думаю, електорат збереться подивитися і поставити запитання кандидату. Подібний проект ми будемо організовувати незалежно від виборів. Тому, що одна з місій нашого телеканалу – створення майданчика для комунікації громади і влади», – зазначив пан Лященко.

Про створення формату дебатів, на його думку, ще зарано говорити, оскільки для цього має бути другий тур виборів. «У будь-якому разі, якщо ми  відчуємо попит, зможемо створити ще формати. Але, вважаю, вже існуючих цілком достатньо», – додав він.

Нагадаємо, після карантину «Київ» оновив сітку мовлення. Також повернулася в ефір каналу оновлена ​​програма «Погоджувальна рада».

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *