Андрій Садовий звинуватив 5 канал у поширенні фейку

На 5 каналі зазначили, що інформація щодо Андрія Садового прозвучала в програмі стороннього виробника, а не власного виробництва.

Львівський міський голова Андрій Садовий звинуватив 5 канал у поширенні фейку, а саме, що нібито на місцевих виборах у Львові команда Зеленського висуне його кандидатом. «Колись шанований мною 5-й канал поширює фейки. Прикро», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Керівник 5 каналу Володимир Мжельський у коментарі «Детектору медіа» повідомив, що ця інформація прозвучала в програмі «Стоп реванш». «Цю програму виробляє сторонній виробник «Євразія медіа», це не продукт 5 каналу. Оскільки саме 5 канал звинуватили в поширенні фейку, то ми обовязково звернемося за роз’ясненнями до виробника», – сказав Володимир Мжельський.

Інформацію з телепроєкту журналістських розслідувань «Стоп реванш» розмістили на сайті 5 каналу в новині «На місцевих виборах у Львові команда Зеленського висуне кандидатом Садового – “Стоп реванш”». Там йдеться про те, що експерти прогнозують, що кандидатом у міські голови Львова від Зеленського стане Андрій Садовий.

Нагадаємо, восени 2020 року планується проведення місцевих виборів в Україні.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *