Ткаченко може очолити гуманітарний комітет Ради, а Корявченков – увійти до керівництва фракції – ЗМІ

Партія «Слуга народу» розподілила кандидатури на керівників глав парламентських комітетів, за попередньою інформацією. Серед них – низка медійників. НВ опублікувало список кандидатур від політсили з посиланням на власні джерела.

Кандидатури на заступників голови фракції:

Євгенія Кравчук – голова пресофісу партії «Слуга народу», раніше очолювала пресслужбу партії УКРОП. Працювала в журналістиці, була продюсеркою та сценаристкою документального кіно (фільм Сергія Буковського «Живі»).

Павло Сушко – кінопродюсер (фільм «Dzidzio контрабас», «Правило бою»), член Української кіноакадемії, член Європейської кіноакадемії, продюсер компанії Solar Media Entertainment, засновник і генеральний продюсер кінокомпанії Prime Story Pictures;

Юрій Корявченков (Юзік) – актор студії «Квартал 95». Пройшов до Верховної Ради по одномандатному округу в Дніпропетровській області.

Микола Тищенко – ресторатор та телеведучий. Пройшов до парламенту по київському одномандатному округу.

Максим Ткаченко – директор і співвласник ТОВ «Квартал-концерт» з групи «Квартал» і театрально-концертного агентства ТОВ «Нью Фрідом», до 2014 року керував компанією «Мастер-шоу» в Луганську, яка займалась організацією концертів та гастролів зірок естради; керівник компанії “Квартал-концерт”

Кандидатури на посади голів комітетів у Верховній Раді:

Олександр Ткаченко — гуманітарний та інформаційний комітет.

Генеральний директор медіахолдингу «1+1 медіа» і телеканалу «1+1», акціонер і член наглядової ради Одеської кіностудії, співвласник видавництва «Книголав», телеканалу «1+1» і компанії «1+1 продакшн»;

Михайло Крячко — комітет з цифровізації та IT.

Операційний директор digital-агентства SMM Studio, яке займалося виборчими кампаніями в соцмережах Володимира Зеленського і «Слуги народу».

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *