За попередніми результатами до парламенту проходить низка медійників по мажоритарці

Центральна Виборча Комісія вже обробила 57% протоколів. За попередніми даними до Верховної Ради по мажоритарних округах проходить низка медійників.

Керівник «Мамахохотала» Роман Грищук проходить до парламенту у 222 Київському окрузі від «Слуги народу». Спеціальний кореспондент та ведучий у ТОВ ТРК «Студія 1 + 1» Сергій Швець у Київському окрузі 214 від «Слуги народу». Ресторатор та телеведучий Микола Тищенко проходить до парламенту по 219 округу Києва від «Слуги народу».

Журналіст телеканалу «1+1» Олександр Дубінський перемагає по 94 округу у Київській області від «Слуги народу». Спеціальна кореспондентка журналістка-розслідувачка каналу «1 + 1» Ольга Василевська-Смаглюк 96 округ Київської області від «Слуги народу».

Співзасновник ГО «Інформаційне агентство «Терміново» Ігор Василів проходить у Тернопільській області по 164 округу від «Слуги народу».

Телеведучий Олександр Скічко перемагає у 197 окрузі Черкаської області від «Слуги народу».

Актор студії «Квартал 95» Юрій Корявченков (Юзік) перемагає у Дніпропетровській області по округу 33 від «Слуги народу».

Блогер Максим Бужанський лідирує у 25 окрузі Дніпровської області від «Слуги народу».

Креативний продюсер ТОВ «Квартал 95», телеведучий Сергій Сивохо програє Донецькій області по 49 округу від «Слуги народу».

Журналіст телеканалу «Еспресо» Дмитро Костюк проходить до парламенту у Житомирській області в окрузі 65 від «Слуги народу».

Засновник телеканалу «Еспресо» Микола Княжицький за попередніми даними перемагає по округу 116 Львівської області від «Європейської солідарності».

Від партії «Голос» медіаконсультантка і медіатренерка Михайлина Скорик-Шкарівська за попередніми результатами не проходить до парламенту по 95 округу Київської області.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *