21 липня будуть проведені три екзит-поли

У день позачергових парламентських виборів 21 липня буде проведено Національний екзит-пол, а також власний екзит-пол ТСН та телеканалу «112 Україна».

Фонд «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва, Київський міжнародний інститут соціології та Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова проведуть опитування на виході з виборчих дільниць. Оприлюднення результатів Національного екзит-полу 2019 відбудеться 21 липня в Укрінформі. О 19:45 розпочнеться прес-конференція, на якій оприлюднять результати опитування станом на 18:00, а о 22:00 – прес-конференція, на якій оприлюднять оновлені дані, станом на 20:00.

ТСН проведе власний екзит-пол на замовлення каналу «1+1», який проведуть дві компанії Kantar TNS та Info Sapiens. Результати оголосять о 20:00 в ефірі ТСН.

Канал «112 Україна» також замовив екзит-пол, який проведе австрійський Інститут соціальних досліджень і консалтингу SORA (Відень, Австрія) та його партнер в Україні – центр «Соціальний моніторинг». Результати будуть оголошені в ефірі телемарафону «Хто?».

Фото: Studway

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *