«Європейська солідарність» відреагувала на повідомлення кіберполіції про масову смс-розсилку проти «Голосу»

В «Європейській солідарності» пообіцяли «розібратися» з ініціативою львівського активіста, який пов’язаний з смс-розсилкою проти партії «Голос». Про це повідомляє «Ліга.нет».

Партія відреагувала на інформацію кіберполіції про те, що депутат однієї із сільрад на Львівщині уклав договір з мобільним оператором на щомісячну розсилку до 25 тисяч смс-повідомлень начебто для дискредитації партії «Голос» та агітації «Європейської солідарності».

В «Європейській солідарності» назвали дії департаменту кіберполіції політично заангажованими. А також пообіцяли «розібратися» з індивідуальною ініціативою львівського активіста. Але вважають, що розсилка смс-повідомлень не є кримінальним злочином, а конкретні повідомлення не містять елементів як агітації, так і контрагітації.

За виявленим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 157 (Перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *