Олександр Ткаченко заявив, що маркет Made in Ukraine заважав провести агітацію кандидатів від «Слуги народу»

Кандидат від партії «Слуга народу», генеральний директор телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко звинуватив маркет «Всі. Свої», який нібито влаштували на Контрактовій площі, щоб перешкодити агітації кандидатів-мажоритарників, які балотуються по київських округах від «Слуги народу». Повідомило видання «Хмарочос» 15 липня. Засновниця проекту Юлія Савостіна відповіла, що це спекуляція і вона не має жодного відношення до політики.

 «Ми від київської команди Зе – кандидатів, які балотуються по округах столиці від «Слуги народу», збиралися сьогодні (13 липня – ред.) тут провести зустріч-концерт для виборців. Подали заявку в КМДА десь три тижні тому. Аж раптом виявилося, що тут має відбуватися це дійство. Хоч ця заявка потрапила в адміністрацію пізніше», – написав Ткаченко на своїй Facebook-сторінці.

Олександр Ткаченко звинуватив «правління Порошенка та Кличка», що за п’ять років Київ «втратив безліч можливостей для розвитку». Агітаційну зустріч перенесли на 14 липня на Софійську площу.

Варто зазначити, що на Контрактовій площі 12-14 липня проходить маркет Made in Ukraine, а не «Всі. Свої».

У відповідь засновниця проекту Made in Ukraine Юлія Савостіна написала на своїй Facebook-сторінці, що пост Олександра Ткаченка спекулятивний і вона не має жодного відношення до політики. Також Савостіна зазначила, що для проведення будь-якого фестивалю на Контрактовій площі івент-команди міста узгоджують всі дати проведення своїх подій ще восени попереднього року.

«На жаль, на відміну від ЗеКоманди, я не можу отримати дозвіл на проведення заходу за 3 тижні. Оскільки на моєму розпорядженні має бути щонайменше 14 підписів від всіх підрозділів мерії. Тому нашу заявку на проведення всіх івентів протягом року ми подаємо в лютому, цього разу лист подався 20 лютого (це видно з розпорядження)», – написала засновниця проекту.

Юлія Савостіна додала до свого посту скріни – «новина на від КМДА про видачу нам розпорядження – датована 27 травня, анонс фестивалю від нашого проекту датований 2 червня, листи-запрошення учасникам за нашої пошти розіслані 7 червня. У разі необхідності, ми з адміном сайту можемо показати дату створення івенту на нашому сайті».

Фото: Юлія Савостіна

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *