ЦВК розподілила ефірний час на агітацію партіям на телебаченні та радіо

Центральна виборча комісія розподілила ефірний час для проведення передвиборчої агітації політичними партіями на каналі Суспільного телебачення та Суспільного радіо коштом Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення позачергових виборів народних депутатів України. Про це повідомляється на офіційному сайті ЦВК.

Ефірний час надаватиметься у два етапи: загальним обсягом по 60 хвилин у два етапи – двома рівними частинами по 30 хвилин на Суспільному телебаченні та Суспільному радіо.

«Ефірний час для проведення передвиборної агітації політичними партіями, кандидати в народні депутати України від яких зареєстровані в ЗБВО (загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі – ред.), а також кандидатами в народні депутати України, зареєстрованими в ОВО (одномандатних виборчих округах – ред.), на регіональних радіоканалах не надається», – зазначили в Комісії. Однак ефірний час надається на регіональних телеканалах та здійснюється філіями Національної суспільної телерадіокомпанії України

Також на засіданні ЦВК відбулись жеребкування щодо черговості надання політичним партіям, кандидати у народні депутати України від яких зареєстровані у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, ефірного часу для проведення передвиборної агітації на Суспільному телебаченні та Суспільному радіо Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *