Олександр Ткаченко у Верховній Раді хоче займатись місцевим самоврядуванням та гуманітарною політикою

Генеральний директор «1+1» Олександр Ткаченко у разі обрання народним депутатом у Верховній Раді планує займатись двома напрямками місцеве самоврядування і гуманітарна політика. Про це він розказав у інтерв’ю виданню theBabel.

«Тут я щось розумію», сказав Ткаченко.

Зараз Олександр Ткаченко  координує роботу київських мажоритарників партії «Слуга народу». Свої завдання у цій сфері він сформував так: «Щодо Києва була моя пропозиція вперше спробувати сформувати окрему київську групу партії. Я не пам’ятаю, щоб раніше на виборах мажоритарники від якої-небудь партії виступали однією командою. Звичайно, у Києві є різні райони та проблеми, але без вирішення глобальної – що таке Київ, як він буде розвиватися, які тут правила, впоратися з окремими проблемами буде складно».

Пан Ткаченко опікується мажоритарниками  з «погляду медійного позиціонування, гасел».

А на запитання чи планує він балотуватися у мери Києва, Олександр Ткаченко відповів: «Не збираюся».

Однак на запитання: у випадку розділення посади голови КМДА та мера Києва чи бачить він себе себе головою КМДА, очільник «1+1» прямо не відповів: «Через політичні домовленості Порошенка і Кличка, які були і залишаються в місті однією командою, зараз голова КМДА та мер — та сама людина. Але де-юре існує це роздвоєння. Хоча логічно, щоб був один законно обраний мер зі своїм виконкомом. І в місті може бути префект із функціями нагляду за дотриманням законності».

Нагадаємо, Олександр Ткаченко  балотується до Верховної Ради від партії «Слуга народу» (№9 у списку партії). Раніше генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко заявив, що не виключає свого походу в політику, але «точно не піде» працювати в Адміністрацію президента та Міністерство інформполітики.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *