Олександр Ткаченко: «1+1» не має мети підтримувати партію «Слуга народу»

Генеральний директор «1+1» Олександр Ткаченко запевняє, що його канал не має  мети підтримувати  партію «Слуга народу». Про це він розказав у інтерв’ю виданню theBabel.

«У мене немає часу дивитися новини. Мені деякі колеги розповідають, що у нас було в новинах, а я кажу: «Та невже?», – сказав пан Ткаченко, який балотується до Верховної Ради від партії «Слуга народу» (№9 у списку партії). Також він прокоментував появу критичних сюжетів на «1+1» щодо чинного мера Віталія Кличка: один про те, що він нібито забрав собі маєток під готель, а другий — про купівлю вуличних ліхтарів за завищеною ціною. «Про маєток я бачив і знаю. Коли колеги з ТСН розповіли мені, що є такий матеріал, я дуже здивувався, тому що ніколи не чув про такі історії. Про світильники я теж знаю. Я чув про цю історію до того, як з’явилася ідея сюжету на каналі», – зазначив  Олександр Ткаченко.

На запитання про початок процесу виходу зі складу акціонерів «1+1» він відповів: «Зараз ми займаємося захоплюючим юридичним процесом. Для мене це зона несподіваних відкриттів. Усе, що потрібно буде робити за законом, я буду робити».

Нагадаємо, Олександр Ткаченко координує роботу київських мажоритарників партії «Слуга народу».  А у разі обрання народним депутатом у Верховній Раді він  планує займатись двома напрямками  місцеве самоврядування і гуманітарна політика.  А от наміру балотуватись у мери у 2020 році Олександр Ткаченко не має.

Фото: theBabel

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *