«Кварталівці» не виключають участь кандидатів у депутати на фестивалі KvartalFest

Організатори фестивалю KvartalFest не виключають можливість участі кандидатів у депутати на своїх концертах, зокрема Святослава Вакарчука (кандидат від партії «Голос») , а також актора студії «Кварталу 95» Юрія Корявченкова (кандидат від партії «Слуга народу»).

Про це у відповідь на запитання «Детектор медіа» сказав креативний директор GB event by Kvartal 95 Артем «Гагарін» Михайличенко на прес-конференції 26 червня з нагоди проведення фестивалю KvartalFest.

«Ви маєте на увазі Юрія Корявченкова? Тут є просте порівняння. Якщо двірник балотується, то він поки балотується, має прибирати цю територію, бо буде брудно. Якщо у Юрія буде можливість бути присутнім на концертах, ми будемо тільки раді, тоді ми зможемо показати і його сольний номер», – сказав він.

Артем Михайличенко також додав, що організатори відкриті до пропозицій та не виключають ймовірність участі інших медійників, які балотуються на позачергові вибори до Верховної Ради: «Насправді, ми відкриті. У нас є сайт і якщо прийде заявка від Вакарчука, без агітації, ми розглянемо цю заявку. Думаю, люди будуть у захваті, якщо приїде Океан Ельзи з концертною програмою».

Актор студії «Квартал 95» Євген Кошовий наголосив, що KvartalFest це – не політична подія.

Студія «Квартал 95» п’ять років поспіль проводила безкоштовний музично-гумористичний концерт-фестиваль KvartalFest до Дня незалежності України у селищі Підопригори Сумської області. У цьому році організатори вирішили розширити фестиваль і провести його у 19 містах України з 29 червня до 16 липня. Однак завершальний концерт фестивалю відбудеться , як зазвичай, у селищі Підопригори 23 серпня.

Варто зазначити, що 21 липня в Україні відбуваються позачергові вибори до Верховної Ради. 

«Кварталівці» також повідомили, що 24 липня буде зйомка нового «Жіночого кварталу»,  26 липня відбудеться «Ліга сміху» літній кубок та кубок чемпіонів, а 13 серпня будуть знімати новий «Вечірній квартал». Усі зйомки відбудуться в Одесі. 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *