Тарас Козак пояснив, чому планував прийти в ефір ZIK, але передумав

Кандидат від партії «Голос» по мажоритарному округу Тарас Козак пояснив, чому планував прийти в ефір каналу ZIK, попри заяву свого соратника з партії Ярослава Юрчишина про припинення співпраці «Голосу» з телеканалом.

14 червня кандидат у народні депутати від партії «Голос» Ярослав Юрчишин написав на своїй Facebook-сторінці, що представники «Голосу» не будуть ходити на «медведчуківський» канал ZIK. 18 червня інший кандидат від цієї політсили Тарас Козак анонсував свою участь у програмі «неДебати», а перед ефіром відмовився.

У коментарі «Детектор медіа» Тарас Козак пояснив, що припинення співпраці з телеканалами Медведчука не було офіційною позицією партії та він мав дозвіл на участь в програмі каналу ZIK.

«Я до останнього був впевнений, що піду, тому що не було формального рішення від партії. Тобто це було рішення певних людей, але було не зовсім коректно протрансльоване, як рішення партії. Коли ми попередньо розмовляли, я мав дозвіл на цей виступ від партії. Але перед самим ефіром ми ще разом порадилися й вирішили, що це більше загроз для партії, ніж користі особисто для мене», – розповів Козак.

Він також додав, що хотів прийти на ефір ZIK з метою відсторонитися від свого тезки Тараса Козака, який нещодавно став власником телеканалу.

«Багато людей нас плутають і на його каналі можна було б відсторонитися легше. Я інший Тарас Козак, який балотується в народні депутати від партії «Голос», але має зовсім інші погляди й принципи», –пояснив кандидат у нардепи.

Нагадаємо, 14 червня стало відомо, що новим власником каналу ZIK став соратник Віктора Медведчука – Тарас Козак. Через це низка топ-менеджерів медіахолдингу ZIK заявили на своїх сторінках у Facebook про звільнення. Зокрема, залишив посаду генеральний директор медіахолдингу ZIK Ігор Туркевич. Також на каналі закривають свої програми Сергій РахманінОстап Дроздов та Вахтанг Кіпіані. 16 чеврня Наталя Влащенко повідомила, що залишається працювати генеральною продюсеркою телеканалу ZIK. 17 червня Тетяна Даниленко оголосила про свій останній ефір на каналі ZIK.

Фото: dengi.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *