Михайлина Скорик-Шкарівська балотуватиметься в парламент від партії «Голос»

Медіаконсультантка і медіатренерка Михайлина Скорик-Шкарівська, громадська активістка Ірпеня, балотуватиметься до Верховної Ради по мажоритарному виборчому округу № 95 (Ірпінь, Київська область) від партії «Голос».

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«На 95-му округу має перемогти альтернативний кандидат. Мене підтримала партія “Голос”, тож я вдячна Святославу Вакарчуку і буду балотуватися», – написала вона.

Михайлина Скорик-Шкарівська – у минулому журналістка і редакторка, активістка медіапрофспілки. Очолювала Київську незалежну медіа-профспілу, була випусковою редакторкою телеканалів Business та «Україна», очолювала службу інтернет-ресурсів телеканалу «Україна», була головною редакторкою сайтів Tochka.net і Podrobnosti.ua. Останніми роками працює медіаконсультанткою та медіатренеркою, очолює власну комунікаційну агенцію Media Masters. Також є громадською активісткою Ірпеня.

Одним з основних суперників ірпінської активістки в цьому окрузі стане Володимир Карплюк, колишній міський голова Ірпеня.

Нагадаємо, що за списком партії «Голос» до Верховної Ради балотуватимуться перший заступник головного редактора газети «Дзеркало тижня. Україна», автор програм «Апокриф» на «Радіо НВ» та «Гра у класику» на телеканалі ZIK Сергій Рахманін (№ 8) і шоумен, телеведучий, продюсер Сергій Притула (№ 30).

Фото: Facebook-сторінка Михайлини Скорик

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *