Кандидат-блогер Філімоненко сплагіатив передвиборчу програму Зеленського – «Чесно»

Відеоблогер Всеволод Філімоненко, зареєстрований кандидатом-самовисуванцем в народні депутати по виборчому округу №211, м. Київ, подав до Центральної виборчої комісії передвиборчу програму, яка дослівно повторює програму Володимира Зеленського на президентських виборах. Про це повідомляє «Чесно».

Так, програма Філімоненка містить ті ж розділи, що й програма Зеленського, окрім розділу про народовладдя шляхом референдуму. В ньому йшлося, що Зеленський іде на один строк. Філімоненко такого не обіцяє.

Натомість перед основним текстом блогер додав гасло «Казку втілити в життя!».

Також по тексту можна побачити, що Філімоненко скоротив програму Зеленського. Наприклад, у розділі «Справедливість і Рівність усіх перед Законом» залишив лише одне речення.

 

Нагадаємо, 8 червня 2017 року у Києві біля Дніпровського військкомату виник конфлікт між головою Центру протидії корупції Віталієм Шабуніним і відеоблогером каналу «Голос народу» Всеволодом Філімоненком. Шабунін ударив Філімоненка, а той облив голову ЦПК з газового балончика. Цей інцидент став епізодом анонімної програми «Слідами грантоїдів» на каналі «Україна».

У «Чесно» вважають, що Філімоненко спровокував Шабуніна на бійку та нагадують, що блогера було виключено з Громадського руху «Чесно» ще до парламентських виборів у жовтні 2012 року за дії, несумісні з принципами Руху (підозра у вимаганні коштів у довіреної особи кандидата в депутати).

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *