Вакарчук: Партію «Голос» фінансують «десятки заможних людей»

Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук розповів, що передвиборну кампанію його політсили фінансують «десятки заможних людей», в тому числі і він сам. Про це він сказав 20 травня в ефірі «Свободи слова» на ICTV.

«Уже сьогодні у нас є десятки досить заможних людей, але які дуже далеко від олігархів, які чесно заробляють на свій шматок хліба і мають якийсь бізнес, і готові нас підтримувати, і підтримують в даний момент», – сказав лідер «Голосу».

Він додав, що вкладає в кампанію і свої гроші.

Вакарчук запевнив, що його партія не буде звертатися до олігархів «або тих, кого вважають олігархом».

«Ми точно не збираємося брати жодної копійки ні в одного з олігархів, або тих, кого вважають олігархами, бо я вважаю неприпустимим говорити про боротьбу з олігархами, а потім приходити і брати у них гроші», – додав він.

Святослав Вакарчук переконаний, що передвиборна кампанія буде коштувати менше, якщо робити її чесно й ефективно.

Нагадаємо, 16 травня Святослав Вакарчук представив свою партію «Голос», з якою він візьме участь у майбутніх парламентських виборах.

Серед членів своєї партії Вакарчук назвав екс-заступницю міністра юстиції Юлію Клименко, активіста Ярослава Юрчишина, “кіборга” Андрія Шараскіна, професора, члена-кореспондента Національної академії медичних наук України Юрія Соколова та екс-голову Одеської ОДА Соломію Бобровську.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *